Πούδρα και αλεύρι είχε ο φάκελος στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πούδρα και αλεύρι είχε ο φάκελος στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα.


Τώρα ελέγχουν την καταγγελία για το ΙΚΑ που έγινε μέσω του φακέλου που σήμανε συναγερμό στα δικαστήρια και την ΕΛ.ΑΣ. καθώς περιείχε μια λευκή σκόνη που παρέπεμπε ως και σε “χτύπημα” με ενεργό άνθρακα.


Ως το βράδυ αναμένεται να έχει λήξει ο συναγερμός και η καραντίνα για την γραμματέα-βοηθό του εισαγγελέα Ζαγοραίου και τους..υπόλοιπους υπαλλήλους στο κτήριο 16 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο.

Ο φάκελος που είχε παραλήπτη τον εισαγγελέα περιείχε μια λευκή σκόνη που σήμανε συναγερμό. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, αλλά και το ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής που έχει εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση του ενεργού άνθρακα.
Η έρευνα που έγινε ωστόσο από ειδικό τμήμα του Δημοκρίτου φαίνεται να οδηγεί σε απόλυτα ακίνδυνα υλικά όπως αλεύρι και κάποιο είδος πούδρας.

Τώρα ο φάκελος θα πάρει το δρόμο για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για ελεγχθεί για ίχνη DNA και αποτυπώματα ώστε να εντοπιστεί και ο αποστολέας.

Στον φάκελο με τη σκόνη υπήρχε και ένα τετρασέλιδο κείμενο στο οποίο περιλαμβάνονται καταγγελίες για συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά στο ΙΚΑ. Και η υπόθεση αυτή θα ελεγχθεί
Bookmark and Share