«Χαλάει» πάλι ο καιρός από την Τρίτη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

«Χαλάει» πάλι ο καιρός από την Τρίτη


  • Αλλάζει και πάλι -για σύντομο χρονικό διάστημα- το σκηνικό του καιρού από την Τρίτη, με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.


Πιο αναλυτικά:
Tην Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ενώ αργότερα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στην Πελοπόννησο και την Κρήτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάνουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότηα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Την Παρασκευή δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Το Σάββατο και την Κυριακή,περιμένουμε καλό καιρό. Από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές η καταιγίδες που βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που την Κυριακή στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα γίνουν βόρειοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Κυριακή.
Bookmark and Share