Εμμένουν (προς το παρόν;) στη 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Αεροπορίας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Εμμένουν (προς το παρόν;) στη 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Αεροπορίας


  • Επιμένουν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στην πραγματοποίηση της 48ης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για το διήμερο της Κυριακής 31 Μαΐου και της Δευτέρας 1ης Ιουνίου.


Η αντιπαράθεση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους...εκπροσώπους της ΟΣΥΠΑ, πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων, οι οποίοι και αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν στην απεργία τους και ζητούν «άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη για μια ειλικρινή και με αμοιβαίο σεβασμό συζήτηση και εύρεση λύσης στα σοβαρότατα θέματα που απασχολούν την ΥΠΑ».

*Έγκυρες πληροφορίες πάντως που έφτασαν στο Greece Salonika,αναφέρουν πως υπάρχει έντονη διαφωνία στους κόλπους της ΟΣΥΠΑ και ίσως -ακόμη και σήμερα- υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και αναβολή της κινητοποίησης.Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις μέχρι το απόγευμα.
Bookmark and Share