Κλειστές Τράπεζες από αύριο και για όλη την ερχόμενη εβδομάδα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κλειστές Τράπεζες από αύριο και για όλη την ερχόμενη εβδομάδα!

Τώρα απαιτείται ψυχραιμία απ΄όλους.
  • Κλειστό αύριο και το Χρηματιστήριο
  • Αναμένεται διάγγελμα Τσίπρα
  • Αυξανόμενος πανικός στα ATM
  • Πολύ κακή συγκυρία το ότι η επιβολή των capital controls γίνεται την τελευταία ημέρα του μήνα στερώντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους να πάρουν τα χρήματά που πιστώνονται στους λογαριασμούς τους. 

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες όλη την επόμενη βδομάδα έλαβε πριν από λίγο η κυβέρνηση έπειτα από.. συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραπεζική αργία (bank holiday) θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου, την επομένη δηλαδή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.
Παραλλήλως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος αποφάσισαν να εισηγηθούν στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 20:00 την επιβολή capital control.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων και η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί απόψε από το υπουργικό συμβούλιο.

Κλειστό και το Χρηματιστήριο αύριο μεταδίδει το Reuters.

Σε όσα ATM λειτουργούν αυτή την ώρα γίνεται κυριολεκτικά πα-νι-κος καθώς οι πολίτες σπεύδουν να κάνουν αναλήψεις όσο μεγαλύτερων ποσών μπορούν πριν επιβληθούν οι έλεγχοι.
Bookmark and Share