Που πάει ο Γιούνκερ με το ..."ΟΧΙ" στο χέρι; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Που πάει ο Γιούνκερ με το ..."ΟΧΙ" στο χέρι;






  • Δεν είναι Phototshop..




Την σημειολογία της παρακάτω φωτογραφίας θα μπορούσαμε να την αφήσουμε σε εσάς καθώς… επιδέχεται πολλές ερμηνείες.Η πρώτη και η πιο… ​ "αισιόδοξη", είναι ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποφάσισε να αλλάξει «στρατόπεδο», υποστηρίζοντας το «όχι» που βγήκε από το ελληνικό δημοψήφισμα. Αλλά… όχι.
Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, το… «έκλεψε» από τον Νάιτζελ Φάρατζ (από το ξενοφοβικό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), ο οποίος είχε ακουμπήσει το πλακάτ πάνω στο έδρανο του, κατά την διάρκεια της σημερινής ιστορικής συνεδρίασης του ευρωκοινοβουλίου.
Την φωτογραφία ανέβασε στο Twitter του o εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,Ζίγκφριντ Μουρεσάν, συνοδεύοντας την με το σχόλιο:«Ο Γιούνκερ μόλις σκόραρε κατά των λαϊκιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ο Φάρατζ είχε banner με το "Όχι". Ο Γιούνκερ πήγε και του το πήρε».









.