- Αναστάτωση και προβληματισμό στους φίλους του τένις έχει προκαλέσει ρεπορτάζ του BBC που κάνει λόγο για ύπαρξη στημένων αγώνων σε κορυφαίο τουρνουά και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα το βρετανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι... σε έρευνα για χειραγώγηση αγώνων που ολοκληρώθηκε το 2007 υπάρχουν αποδείξεις ότι κορυφαίοι μάλιστα αθλητές (μερικοί από αυτούς αγωνίζονται ακόμα) έλαβαν μέρος σε στημένα ματς. Μάλιστα τρία από αυτά έγιναν στο πλαίσιο του κορυφαίου Grand Slam, του Wimbledon.
Όλα ξεκίνησαν όταν αποκαλύφθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα με υπέρογκα ποσά. Το δίκτυο στοιχηματισμού είχε εξαπλωθεί σε Ρωσία, βόρεια Ιταλία και Σικελία.
Το BBC ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του τα ονόματα των αθλητών, αλλά δεν θα τα δημοσιοποιήσει γιατί δεν έχει πρόσβαση στις τηλεφωνικές συνομιλίες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς ώστε να αποδείξει τις κατηγορίες.