Αποχωρούν οι θεσμοί από την Αθήνα ...λόγω υποκλοπών. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αποχωρούν οι θεσμοί από την Αθήνα ...λόγω υποκλοπών.


  • Αποχωρούν σήμερα οι εκπρόσωποι των δανειστών από την Αθήνα, απόφαση που σχετίζεται με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τροϊκανοί αποχωρούν για να... συνομιλήσουν με τους επικεφαλής των θεσμών, καθώς δεν επιθυμούν η επικοινωνία αυτή να γίνει μέσω τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τις ίδις πληροφορίες, θα επιστρέψουν απόψε το βράδυ. Οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν και πάλι από αύριο με το Ασφαλιστικό στην αντζέντα, στο οποίο εντοπίζουν από ό,τι φαίνεται και περισσότερες διαφορές.

Σε σχέση με την αναχώρηση των εκπροσώπων, πηγές των θεσμών λένε ότι ήταν προγραμματισμένη και ότι δεν πρέπει να δημιουργείται η αίσθηση ότι υπάρχει κατάσταση συναγερμού ή κάποιου ιδιαίτερου γεγονότος.

Γνωστή εκ των προτέρων και προγραμματισμένη η αναχώρηση των εκροσώπων των θεσμών, αναφέρει και η ελληνική κυβέρνηση