Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες ...ποιος θα καθαρίζει τα σαλόνια μας; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ιβάνα Τραμπ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες ...ποιος θα καθαρίζει τα σαλόνια μας;


  • Αν και έχουν πάρει διαζύγιο,η εκκεντρική πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να τον στηρίζει  στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο.


Η ίδια δηλώνει στους New York Times ότι τον συμβουλεύει και ότι μιλούν πριν...και μετά από τις δημόσιες εμφανίσεις του, για να του πει τη γνώμη της. Τι τον συμβουλεύει; Να είναι πιο ήρεμος, λέει εκείνη σε συνέντευξή της στην New York Post.

Πάντως, φαίνεται πως διαφωνούν σε κάποια ζητήματα, όπως η μετανάστευση. Και πάνω σε αυτό έκανε η Ιβάνα Τραμπ μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και σίγουρα όχι με θετικό τρόπο.

«Οσο έρχονται νόμιμα και έχουν κανονική δουλειά... χρειαζόμαστε τους μετανάστες. Ποιος θα σκουπίζει τα σαλόνια μας και θα καθαρίζει για εμάς;(!!) Δεν αρέσει στους Αμερικανούς να το κάνουν αυτό», δήλωσε η 67χρονη.

Και αυτό παρότι η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει μετανάστευση. Η Ιβάνα Ζελνίτσκοβα μεγάλωσε στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Ηταν παντρεμένη με τον Αυστριακό σκιέρ Αλφρεντ Γουινκλμάιρ από το 1971 έως το 1973 και ζούσε στο Μόντρελ, όπου δούλευε ως μοντέλο και δασκάλα του σκι.

Το 1976 ήταν σε μία επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν την πλησίασε ο Ντόναλντ Τραμπ. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.