Σύλληψη 30χρονου για ανθρωποκτονία 57χρονης και ασέλγεια σε ανήλικη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σύλληψη 30χρονου για ανθρωποκτονία 57χρονης και ασέλγεια σε ανήλικη

-Θεσπρωτία-

Συνελήφθη στον ... Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Κέρκυρας, για ανθρωποκτονία σε βάρος 57χρονης, καθώς και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 30χρονος πρωινές ώρες της 16.11.2015, στην οικία όπου διέμενε με την 27χρονη ημεδαπή σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, ύστερα από διαπληκτισμό με την 57χρονη, της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία, το Σεπτέμβριο του 2015, ο 30χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.


Αποτέλεσμα της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν μεθοδικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η σύλληψη του 30χρονου στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή Κέρκυρας.
Bookmark and Share