Στη Χαλκιδική ο Μπόρις Τζόνσον. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Στη Χαλκιδική ο Μπόρις Τζόνσον.

  • Αφού «έβαλε το χεράκι του» για βγει η χώρα του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη συνέχεια αποσύρθηκε από την κούρσα της διαδοχής του Κάμερον (πράξη προδοσίας κατά πολλούς υποστηρικτές του Brexit), o αμφιλεγόμενος Μπόρις Τζόνσον έφτασε εχτές στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει τις διακοπές του στις όμορφες παραλίες της Βόρειας Ελλάδας.


O πρώην δήμαρχος του... Λονδίνου και νυν ΥΠΕΞ της Βρετανίας προσγειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωινή πτήση της EasyJet από το Λονδίνο, στις 11:30, παρέα με την κόρη και τον γιο του.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο κ. Τζόνσον ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με τους επιβάτες και το πλήρωμα, βγάζοντας μαζί τους αρκετές σέλφι. Μάλιστα, ο «Mr Brexit» κράτησε χαμηλό προφίλ κατά την άφιξή του και περίμενε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, ως κοινός θνητός, να παραλάβει τις αποσκευές του, με την παρουσία να μη γίνεται καν αντιληπτή από τους υπαλλήλους του αερολιμένα, παρά την... χαρακτηριστική του κόμμωση.

Ο πιθανότερος προορισμός που επέλεξε για τις διακοπές του είναι η Χαλκιδική.
Bookmark and Share