Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμα.



  • Στη Θεσσαλονίκη φτάνει σε λίγο (στις 6.30'μμ) ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμα της Ρωσίας Σεργκέι Ναρίσκιν για τις εργασίες της 23ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.


Στο αεροδρόμιο θα τον υποδεχθεί ο.. υφυπουργός Εξωτερικών και γενικός γραμματέας της ΔΣΟ Γιάννης Αμανατίδης, στις 6.30 το απόγευμα.
Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, στη συνέχεια οι δυο τους θα μιλήσουν στην τελετή έναρξης της Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ και αμέσως μετά θα εγκαινιάσουν την έκθεση φωτογραφιών και χαλκογραφιών με τίτλο "Αθως: Το Αγιον Ορος" στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Πριν από τη συνάντηση με το Νίκο Βούτση ο Σεργκέι Ναρίσκιν θα επισκεφθεί τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και τα συμμαχικά νεκροταφεία "Ζεϊτενλικ".

Αύριο ο κ. Ναρίσκιν, συνοδευόμενος από τον κ.Αμανατίδη, θα μεταβεί στο Αγιον Ορος και θα επισκεφθεί τις Καρυές και τη Μονή Αγίου Παντελεήμονος, καθώς φέτος συμπληρώνονται χίλια χρόνια παρουσίας Ρώσων μοναχών στη μοναστική πολιτεία του Αθω.
Bookmark and Share