Αυλωνίτου: Το ΕΚΑΣ έπρεπε να κοπεί ...γιατί ήταν άδικο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Αυλωνίτου: Το ΕΚΑΣ έπρεπε να κοπεί ...γιατί ήταν άδικο!

  • Η δήλωσή της έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής από τη Θεανώ Φωτίου η οποία είπε πως το ΕΚΑΣ θα κοβόταν και πως η κυβέρνηση δεν εξαπάτησε κανέναν..


Δεν είναι δίκαιο κάποιος συνταξιούχος με 15 χρόνια εργασίας λόγω του ΕΚΑΣ να παίρνει τα.. ίδια χρήματα με κάποιον που έχει 30 συντάξιμα χρόνια. Το ΕΚΑΣ είναι προνοιακό επίδομα και πρέπει να φύγει.

Τάδη έφη Ελένη Αυλωνίτου στον Σκάι, βαπτίζοντας επί της ουσίας άδικο επίδομα το ΕΚΑΣ.
Η δήλωσή της έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής από τη Θεανώ Φωτίου η οποία είπε πως το ΕΚΑΣ θα κοβόταν και πως η κυβέρνηση δεν εξαπάτησε κάνέναν.

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή προηγήθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Ε. Αυλωνίτου και του Γ. Γιακουμάτου, όταν η πρώτη είπε πως «οι κύριες και οι επικουρικές με άθροισμα 1.300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχτούν. Για τις επικουρικές έχουν προστατευτεί το 90% των συνταξιούχων», για να την απαντήσει ο κ.Γιακουμάτος πως «τρως μούτζες τώρα...Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν....».

Η κα. Αυλωνίτου του απάντησε πως «τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του» όμως ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε: «Σε μουντζώνει ο κόσμος».