Μετέδωσε live στο Facebook τη δολοφονία του συζύγου της από αστυνομικό! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Μετέδωσε live στο Facebook τη δολοφονία του συζύγου της από αστυνομικό! (video)


  • Μια γυναίκα κινηματογράφησε και μετέδωσε απ' ευθείας τις τελευταίες στιγμές του συντρόφου της, ενός Αφροαμερικανού ο οποίος είχε μόλις τραυματιστεί από τις σφαίρες ενός αστυνομικού στη Μινεσότα, μερικές ώρες μόνο μετά την ανακοίνωση πως αρχίζει ομοσπονδιακή έρευνα για μια παρόμοια υπόθεση στη Λουιζιάνα.

  • {Προσοχή:πολύ σκληρές εικόνες στο video παρακάτω video}

Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν σε... σχολικό κυλικείο, ήταν 32 ετών και ονομαζόταν Φιλάντο Καστίλε, σύμφωνα με την οικογένειά του, σκοτώθηκε χθες, Τετάρτη, στη διάρκεια τροχαίου ελέγχου που πραγματοποίησε αστυνομικός στην πόλη Φάλκον Χάιτς, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η φίλη του κατέγραψε με το κινητό τηλέφωνό της τις στιγμές μετά τους πυροβολισμούς.
"Θεέ μου, μην μου λέτε πως είναι νεκρός, μην μου λέτε πως ο φίλος μου έφυγε έτσι απλά... Τον πυροβολήσατε τέσσερις φορές, κύριε", λέει η γυναίκα στο βίντεο, που αναρτήθηκε απ' ευθείας στο Facebook Live και άνθρωποι το είδαν περισσότερες από 1,7 εκατομμύριο φορές.
Στο βίντεο βλέπει κανείς τον άνδρα στη θέση του οδηγού, με μεγάλους λεκέδες από αίμα στην μπλούζα που φοράει.
Προσοχή σκληρές εικόνες:



Μια ημέρα πριν, ένας άλλος μαύρος άνδρας είχε σκοτωθεί από την αστυνομία στη Λουιζιάνα, μια υπόθεση για την οποία διεξάγεται έρευνα.
Στο βίντεο, η γυναίκα, η οποία δηλώνει στη σελίδα της στο Facebook πως ονομάζεται Λάβις Ρέινολντς, εξηγεί πως ο φίλος της έψαχνε για τα χαρτιά του, όταν ο αστυνομικός τον πυροβόλησε στο μπράτσο.
Λέει επίσης πως ο φίλος της είχε κάνει γνωστό στον αστυνομικό πως είχε μαζί του ένα πυροβόλο όπλο, για το οποίο διέθετε σχετική άδεια.
Ενώ ο άνδρας βογγάει από τον πόνο, ο αστυνομικός τον σημαδεύει με το όπλο του μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
"Του είπα να μην το πάρει! Του είπα να σηκώσει τα χέρια ψηλά!", φωνάζει ο αστυνομικός.
Υποστηρικτές του Φιλάντο Καστίλε δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook με την ονομασία "Δικαιοσύνη για τον Φιλάντο Καστίλε. "Ο Φιλάντο Καστίλε σκοτώθηκε από την αστυνομία στις 7 Ιουλίου 2016. Ζητούμε δικαιοσύνη!" γράφουν εκεί.
Bookmark and Share