Πέντε νεκροί σε παραλίες σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Πέντε νεκροί σε παραλίες σε ένα 24ωρο στην Ελλάδα.

  • Άλλοι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες σε ελληνικές παραλίες, προσθέτοντας τα ονόματά τους στη μακριά λίστα του φετινού καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα...αργά το απόγευμα της Δευτέρας ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα 78 ετών σε παραλία της Πάργας. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το μεσημέρι της Τρίτης ανασύρθηκε νεκρή μία 54χρονη γυναίκα στην περιοχή του «Αγ. Μάμμαντος» στη Χαλκιδική. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την Τρίτη το πρωί, ανασύρθηκε νεκρός ένας 88χρονος στην Αρτέμιδα της Αττικής. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε επίσης ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, το μεσημέρι από την παραλία της Ουρανούπολης ένας 72χρονος αλλοδαπός. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου από γιατρό που τον εξέτασε.

Αργά χθες το απόγευμα, ανασύρθηκε νεκρή μια 83χρονη γυναικα στη θαλάσσια περιοχή Κοχύλια, απέναντι από τον Πόρο. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Bookmark and Share