Απόπειρα βιασμού από τρεις μετανάστες κατήγγειλε Αμερικανίδα εθελόντρια σε δομή της Θεσσαλονίκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Απόπειρα βιασμού από τρεις μετανάστες κατήγγειλε Αμερικανίδα εθελόντρια σε δομή της Θεσσαλονίκης

  • Συνελήφθησαν δύο Σύροι πρόσφυγες, 24 και 23 ετών
  • Η ταυτότητα του τρίτου δράστη δεν έχει εξακριβωθεί
  • Η απόπειρα βιασμού έγινε κατά τη διάρκεια εκδρομής σε παραλία

Νεαρή Αμερικανίδα, εθελόντρια σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της δυτικής Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ότι... τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Σύροι πρόσφυγες, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη, αλλά φαίνεται πως πρόκειται για πρόσφυγα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης αλλοδαπής, το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη σε παραλία του Κορινού Πιερίας, κατά τη διάρκεια εκδρομής που διοργάνωσε η συγκεκριμένη δομή. Η καταγγέλλουσα συμμετείχε στην εκδρομή ως συνοδός των προσφύγων και μεταναστών.

Η ίδια απευθύνθηκε την επομένη στο Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και συνελήφθησαν οι δύο πρόσφυγες από τη Συρία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν τη Δευτέρα σε ανακριτή. Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.
Bookmark and Share