Έκλεψε αεροπλάνο και σκοτώθηκε προσπαθώντας να το προσγειώσει.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Έκλεψε αεροπλάνο και σκοτώθηκε προσπαθώντας να το προσγειώσει..

  • Χτύπησε πρώτα στις κολόνες φωτισμού και κατόπιν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να διπλώσουν τα φτερά και να καταστραφεί το κόκπιτ.

Ένας... Καναδός σκοτώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή, προσπαθώντας να προσγειωθεί σε έναν αυτοκινητόδρομο στα ανατολικά του Τορόντο, με ένα μικρό αεροπλάνο που είχε... κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα.

Το διθέσιο Piper PA-38 Tomahawk συνετρίβη τα ξημερώματα στο προάστιο Πίτερμπορο. Χτύπησε πρώτα στις κολόνες φωτισμού και κατόπιν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να διπλώσουν τα φτερά και να καταστραφεί το κόκπιτ.

Ο Λιούν Μπίλερ, επιθεωρητής της αστυνομίας του Πίτερμπορο, δήλωσε ότι ο κλέφτης του αεροπλάνου, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών, "προσπαθούσε να προσγειωθεί".

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν νεκρό μέσα στα συντρίμμια, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο νεαρός γνώριζε πώς να πιλοτάρει ή αν αποφάσισε να πετάξει το αεροπλάνο χωρίς να έχει τις γνώσεις.

Το αεροσκάφος κλάπηκε από ένα εξοχικό αεροδρόμιο στο Μάρκαμ, μια αγροτική κοινότητα που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από το Τορόντο.
Bookmark and Share