Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών με τη Ζιζέλ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών με τη Ζιζέλ..


  • Μέγα μυστήριο καλύπτει τις λεπτομέρειες της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο την Παρασκευή, αλλά, σύμφωνα με διαρροές μετά τη γενική πρόβα, θα πρωταγωνιστεί το μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η πανέμορφη γυναίκα, μάλιστα, πέφτει θύμα κάποιου... πορτοφολά ή τσαντάκια, τον οποίο, μετά τη σχετική παρέμβαση της αστυνομίας, συγχωρεί.

Βέβαια, παραμένει άγνωστο κατά πόσον οι παραπάνω πληροφορίες ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αφού οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων ανέφεραν ότι είναι ανακριβείς, τονίζοντας ότι η τελετή έναρξης θα παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, εφημερίδες της Βραζιλίας επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι δηλώνουν σίγουροι ότι η τελετή έναρξης περιέχει και σκηνή ληστείας δρόμου. Πρόκειται για επιλογή πραγματικά εντυπωσιακή για μια πόλη που μαστίζεται από την εγκληματικότητα.

Η εφημερίδα Folha de Sao Paulo αναφέρει ότι το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του υπό τους ήχους του «Κοριτσιού από την Ιπανέμα» και δέχεται την επίθεση από έναν ηθοποιό τονίζοντας ότι τελικά το μήνυμα της σκηνής θα είναι ειρηνικό. Η ασφάλεια στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι θέμα μείζονος σημασίας και χιλιάδες στρατιώτες περιπολούν στους δρόμους.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο αρθρογράφος Λάουρο Ζαρντίμ της εφημερίδας Globo ανέφερε ότι η επίμαχη σκηνή τελικά αφαιρέθηκε από την τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της τετραετίας. Μάλιστα, ο Ζαρντίμ υποστηρίζει ότι οι σκηνοθέτες ήθελαν να βάλουν έναν μικροπωλητή να τρέχει προς τη Ζιζέλ και να της πουλάει ένα μπικίνι. «Θεωρητικά ήταν τέλειο. Ομως στην πρόβα τελικά δεν δούλεψε και έδωσε την εντύπωση ότι η γυναίκα δεχόταν επίθεση. Και βέβαια αυτό εξελίχθηκε σε πόλεμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Bookmark and Share