Άδεια από τους ...χορηγούς του για να ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα θα ζητήσει ο Πελέ! - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Άδεια από τους ...χορηγούς του για να ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα θα ζητήσει ο Πελέ!

  • Την άδεια των χορηγών του θα πρέπει να πάρει ο Πελέ, όπως δήλωσε ο ίδιος, προκειμένου να μπορέσει να ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα στο γήπεδο Maracana, όπως αποκαλύπτει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

«Έχω ένα συμβόλαιο που.. είμαι υποχρεωμένος να εκπληρώσω,» δήλωσε ο Πελέ στην Globo TV, τα ξημερώματα, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είχε διαβουλεύσεις με την αμερικάνικη εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα για την εμπορική ονομασία του, σχετικά με εάν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση από το Ολυμπιακή οργανωτική επιτροπή.

«Ως βραζιλιάνος, θα ήθελα πολύ να το κάνω,» είπε ο 75-χρονος, ο οποίος βοήθησε τη χώρα του να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο τρεις φορές και μπορεί να έχει την ύψιστη τιμή να ανάψει την φλόγα στο γήπεδο όπου σκόραρε το 1000ο του γκολ το 1969 .

Ο Πελέ είπε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ και ο επικεφαλής της βραζιλιάνικης ολυμπιακής επιτροπής Κάρλος Αρθουρ Νουζμάν, τον ρώτησαν προσωπικά για την φλόγα και ότι θα έχει μία απάντηση την Πέμπτη ή νωρίς την Παρασκευή.