Σε ετοιμότητα τα τελωνεία μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών σε αυτοκίνητο από την Τουρκία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Σε ετοιμότητα τα τελωνεία μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών σε αυτοκίνητο από την Τουρκία
  • Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται τα τελωνεία μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικής ουσίας σε αυτοκίνητο που προέρχονταν από την Τουρκία και προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα από τη Μυτιλήνη.

Όπως αναφέρεται σε... ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, επιμελώς κρυμμένα, τριάντα τρία (33) δέματα με πλαστικό περιτύλιγμα.
Απεστάλησαν στη Χημική Υπηρεσία Μυτιλήνης, η οποία απεφάνθη ότι πρόκειται για ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους δέκα έξι χιλιάδων και οκτακοσίων εξήντα ενός (16.861,3) γραμμαρίων.
Ο οδηγός του οχήματος, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, για παράβαση του Ν. 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις».
Οι τελωνειακές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να αποτρέψουν την εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και από άλλες εισόδους της χώρας.