Τις επόμενες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου πατέρα και κόρης - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Τις επόμενες ημέρες το πόρισμα για τα αίτια θανάτου πατέρα και κόρης

  • Εντός των επομένων ημερών αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Δευτέρας στη θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας.


Πατέρας και κόρη είχαν...εξαφανιστεί στις 15 Ιουλίου απο τα Δουνέικα, όπου έκαναν διακοπές.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβηκαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.
Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.
Προανάκριση διενεργούν το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών.