Μπουτάρης: Δεν μπορεί ο Σπίρτζης να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια 1 εκ. Θεσσαλονικείς.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μπουτάρης: Δεν μπορεί ο Σπίρτζης να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια 1 εκ. Θεσσαλονικείς..

  • Μήνυμα στον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, ώστε να σταματήσει η επίσχεση εργασίας και να επιστρέψουν τα λεωφορεία στους δρόμους, έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Ζητάμε από τον.. κ. Σπίρτζη την άμεση καταβολή της υποχρέωσης για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Δεν μπορεί ο υπουργός να αγνοεί αυτή την υποχρέωση και να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ένα εκατομμύριο κόσμο στη Θεσσαλονίκη» είπε ο κ. Μπουτάρης, υποστηρίζοντας πως, σε διαφορετική περίπτωση, ο δήμος θα κινηθεί νομικά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία των δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος, εκπροσώπων των επιμελητηρίων και φορέων της πόλης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, στη δική του τοποθέτηση, υπογράμμισε πως αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι οι βουλευτές της ΝΔ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στη Βουλή με τον υπουργό κ. Σπίρτζη, από τον οποίο θα ζητήσουν να δώσει λύση στο πρόβλημα του ΟΑΣΘ.
Bookmark and Share