Αρχίζουν στην Κω οι έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε πριν 25 χρόνια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχίζουν στην Κω οι έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε πριν 25 χρόνια

  • Κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Κω, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν Νίνταμ, του παιδιού που χάθηκε πριν 25 χρόνια, όταν βρισκόταν στο νησί με την οικογένειά του για διακοπές.


Το κλιμάκιο αποτελείται από περίπου 15 αστυνομικούς και...συνεπικουρείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη διενέργεια έρευνας στους χώρους που πιθανόν να βρίσκεται θαμμένος ο μικρός Μπεν, κάτι που σύμφωνα με μαρτυρία, έχει συμβεί με δράστη οδηγό μηχανήματος που σκότωσε κατά λάθος τον μικρό στην διάρκεια εργασιών και μετά τον έθαψε.

Η περιοχή που θα γίνουν οι έρευνες είναι κοντά στο σημείο όπου είχε χαθεί το παιδί στις 24 Ιουλίου του 1991, στην περιοχή «Ηρακλής» και έχει ήδη χαρτογραφηθεί για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στην Βρετανία για την υπόθεση αυτή, στο νησί της Κω βρίσκονται περίπου είκοσι δημοσιογράφοι, ενώ τις έρευνες εποπτεύουν και υπάλληλοι των ελληνικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από μερικά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.