Ντουρμάζ: «Επικρατεί χάος στην Ελλάδα, δεν ήθελα να προπονούμαι εκεί» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ντουρμάζ: «Επικρατεί χάος στην Ελλάδα, δεν ήθελα να προπονούμαι εκεί»

  • Με τα χειρότερα λόγια μιλάει ο Τζίμι Ντουρμάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Σουηδός άσος της Τουλούζ και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες του Ολυμπιακού, μίλησε στους... συμπατριώτες του και στην «Aftonbladet» εξηγώντας την απόφαση να φύγει από τη χώρα μας.

«Επικρατεί χάος στην Ελλάδα. Σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πήρα μεταγραφή στην Τουλούζ κυρίως γι' αυτόν τον λόγο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι και όλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει.

»Η οικονομία το ίδιο. Τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη προσοχή σε άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο, συνεπώς δεν είχα καμία επιθυμία να συνεχίσω να προπονούμαι εκεί και να έχω το ίδιο κίνητρο να τα πάω καλά. Συνεπώς, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Τουλούζ που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν ένα καμπανάκι για μένα. Ήξερα ότι ήταν κάτι καλό και σημαντικό για μένα.

»Μάλιστα, όταν η σεζόν είχε τελειώσει, έπρεπε να περιμένουμε ενάμιση μήνα και κάτι για να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Και όλα τα προβλήματα συνεχίστηκαν μέχρι και την προετοιμασία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Bookmark and Share