Επίθεση με καλάσνικοφ σε πελάτες γυμναστηρίου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Επίθεση με καλάσνικοφ σε πελάτες γυμναστηρίου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

  • 4 τραυματίες
  • Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την Αστυνομία η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα σε γυμναστήριο, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
  • Πως έγινε η επίθεση

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες...με την πράξη τους ήθελαν να στείλουν μήνυμα στους δύο Γεωργιανούς που χτυπήθηκαν πρώτοι από τις σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς των δραστών τραυματίστηκαν έξι άτομα.

Τα τέσσερα από αυτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ δύο ακόμη μεταφέρθηκαν με ΙΧ.

Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Όπως είπε η Διευθύντρια του νοσοκομείου Μαρία Γεογκατζή οι τραυματίες είναι τέσσερις νεροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 35 ετών, εκ των οποίων ο ένας έχει "χτυπηθεί" στην πλάτη, ο άλλος στην πλάτη και στον μηρό, ο τρίτος έχει τραύμα στο γόνατο και ο τέταρτος είναι χτυπημένος και στα δύο γόνατα. Σύμφωνα με την διευθύντρια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, "δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κάποιου"

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών αξιοποιώντας τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι τρεις τραυματίες είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και έχουν απασχολήσει για υποθέσεις της νύχτας...

Και οι τέσσερις άνδρες που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σύμφωνα με τα όσα είπε η διευθύντρια του νοσοκομείου πρόκειται για νεαρούς άνδρες, ηλικίας 19 έως 35 ετών, εκ των οποίων ο ένας έχει "χτυπηθεί" στην πλάτη, ο άλλος στην πλάτη και στον μηρό, ο τρίτος έχει τραύμα στο γόνατο και ο τέταρτος είναι χτυπημένος και στα δύο γόνατα. Σύμφωνα με την διευθύντρια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, "δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κάποιου".

Πώς έγινε το χτύπημα έξω από το γυμναστήριο
Η επίθεση έγινε έξω από γυμναστήριο της περιοχής από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο ένας κρατούσε υποπολυβόλο -μάλλον Καλάσνικοφ- και "γαζωσε" τα τρία θύματας στα πόδια ενώ τον τέταρτο τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα.


Εντύπωση προκαλλεί το θράσος των δραστών, που "χτύπησαν" σε μια πολυσύχνατη περιοχή σε απογευματινή ώρα.

Το γεγονός πάντως, ότι τα χτυπήματα στους τρεις από τους τέσσερις τραυματίες ήταν στα πόδια, έστρεψε τους αστυνομικούς προς την εκδοχή ότι οι δράστες να ήθελαν να στείλουν κάποιο μήνυμα στα θύματά τους...
Bookmark and Share