Σκάνδαλο μεγατόνων στην Εθνική Αγγλίας! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Εθνική Αγγλίας!

  • Θύελλα στην Αγγλία με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Σαμ Αλαρντάις.



Η εφημερίδα Daily Telegraph, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής προτείνει σε μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους, να... παρακάμψουν τους κανόνες περί τρίτης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας ξεσκεπάστηκε από δημοσιογράφους της βρετανικής "Telegraph", οι οποίοι παρίσταναν επιχειρηματίες από Κίνα και Σιγκαπούρη, την ώρα που ήταν έτοιμος να παραλάβει περίπου 500.000 ευρώ για να τους δώσει πληροφορίες για το πώς να εξαπατήσουν την αγγλική ομοσπονδία!

Μόνο που ο ίδιος είπε περισσότερα απ' ότι έπρεπε και για κακή του τύχη τα κατέγραψαν με κάμερα! Στο video της "Telegraph" φαίνεται ξεκάθαρα ο "Big Sam" να τους εξηγεί πως θα κάνουν κομπίνα και θα παρακάμψουν κανονισμούς μεταγραφών της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια για τον Ρόι Χόντσον που καθόταν προηγουμένως στον πάγκο της Εθνικής, ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει σε έντονο ύφος για τον βοηθό του, Γκάρι Νέβιλ, αλλά και να επιτεθεί στην ομοσπονδία για την ανακατασκευή του Wembley.

Από το ξεκατίνιασμα δεν ξέφυγε ούτε ο πρίγκιπας Χάρι (είναι και πρέσβης της ομοσπονδίας) τον οποίο χαρακτήρισε "άτακτο αγόρι", με αφορμή την απουσία του από ένα δείπνο της Εθνικής Αγγλίας.
Bookmark and Share