Ο Ζακ Γαλιφιανάκης ρωτά την Κλίντον τι θα συμβεί στη χώρα... αν μείνει έγκυος. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης ρωτά την Κλίντον τι θα συμβεί στη χώρα... αν μείνει έγκυος.

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/09/blog-post_449.html
  • «Κυρία Κλίντον τι θα γίνει αν μείνετε έγκυος;». Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον ως καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη.

Αν και εμφανώς αιφνιδιασμένη, η Χίλαρι Κλίντον...  συμμετείχε στο παιχνίδι των «εξωφρενικών» ερωτήσεων που θέτει ο ηθοποιός-παρουσιαστής. Αντί άλλης απάντησης, του πρότεινε να του στείλει μερικά "φυλλάδια" που εξηγούν τον αναπαραγωγικό κύκλο της γυναίκας.

Ο Γαλιφιανάκης παρουσιάζει την εκπομπή «Between Two Ferns» (σ.σ. "Ανάμεσα σε δύο φτερες"), ένα χιουμοριστικό τοκ-σόου στο οποίο οι καλεσμένοι του «ανακρίνονται» καθισμένοι ανάμεσα σε δυο γλάστρες με φυτά. Οι ερωτήσεις είναι σκόπιμα παράλογες, σεξιστικές ή διατυπωμένες έτσι που να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον συνεντευξιαζόμενο.
«Όταν ήσασταν γραμματέας, πόσες λέξεις το λεπτό δακτυλογραφούσατε; Και πώς πίνει τον καφέ του ο πρόεδρος Ομπάμα;» συνέχισε, παίζοντας με τη λέξη secretary που σημαίνει γραμματέας αλλά και υπουργός.
Σε πολλά σημεία η Κλίντον απέφυγε να του απαντήσει, λέγοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι «μετανιώνει πικρά» που πήγε εκεί. Σε άλλες στιγμές κράτησε κλειστό το στόμα, σαν να μην ήξερε τι να πει, μολονότι «παιζε» σε ένα σενάριο που προφανώς είχε προσυμφωνηθεί. Κάτι τέτοιο έγινε όταν ο Γαλιφιανάκης έκανε τη διαπίστωση ότι «εκτός του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, για τη νεότερη γενιά θα είναι η πρώτη λευκή πρόεδρος».
«Όταν διαπιστώνετε πόσο καλά πάνε τα πράγματα για τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν διερωτάστε αν θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο ρατσίστρια;» συνέχισε ο παρουσιαστής.
Όταν την ρώτησε αν θα φύγει στον Καναδά εάν εκλεγεί ο Τραμπ, η Κλίντον απάντησε: «Θα έμενα στις ΗΠΑ και θα προσπαθούσα να τον εμποδίσω να καταστρέψει τη χώρα».
Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Γαλιφιανάκης δεν δίστασε να αναφερθεί εμμέσως στο σκάνδαλο των email που κλόνισε την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον. «Να είμαστε σε επαφή. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινήσω μαζί σας; Με email;» την ρώτησε, χωρίς να πάρει απάντηση.
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης παλαιότερα είχε πάρει συνέντευξη και από τον πρόεδρο Ομπάμα. «Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ;» τον είχε ρωτήσει, για να πάρει την απάντηση: «Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις συνέντευξη από πρόεδρο για τελευταία φορά;».
Bookmark and Share