Σοβαρό πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχε η αστυνομία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Σοβαρό πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχε η αστυνομία.

-Θεσσαλονίκη-

Στη σύλληψη ενός... 53χρονου ημεδαπού, μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, είχε ως ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας στο σπίτι του 53χρονου ημεδαπού, αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, εννέα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 422 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές και τις συνεννοήσεις του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Bookmark and Share