Ανοιχτά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοιχτά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

  • Αφορά στα εμπορικά της περιοχής του κεντρικού δήμου και τα οποία θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Ανοιχτά θα είναι κατά τις δύο Κυριακές της... 81ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ) τα εμπορικά καταστήματα στην περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν στις αγορές τους οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, αλλά και να τονωθεί η αγοραστική κίνηση.
Τις Κυριακές 11 και 18 Σεπτεμβρίου, μπορούν -σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου- να λειτουργήσουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα που πληρούν τις ακόλουθες τρεις προϋποθέσεις: έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού μέχρι 250 τετραγωνικά μέτρα, δεν ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise), δεν λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου "κατάστημα εντός καταστήματος" (shops−in−a−shop) και δεν βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα ("outlet"), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά. Το νόμιμο πλαίσιο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές είναι από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.