Αντιδράσεις εκδικητικότητας απο ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές μετά τον διαγωνισμό για τις άδειες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιδράσεις εκδικητικότητας απο ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές μετά τον διαγωνισμό για τις άδειες.

  • Αντιδράσεις εκδικητικότητας απο ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές μετά τον διαγωνισμό για τις άδειες.
  • Δηλώσεις και αντιδράσεις εκδικητικότητας προς τους «ενοχλητικούς» δημοσιογράφους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια, έφερε η επόμενη μέρα του διαγωνισμού.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, αφού πρώτα ζητά... υποκριτικά από την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλίες "στήριξης και αρωγής"(!) όσων εργαζομένων θα μείνουν άνεργοι, επιτίθεται με σκαιό τρόπο στους δημοσιογράφους που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο για την στάση τους το προηγούμενο διάστημα , αναφέροντας συγκεκριμένα πως, «όσοι κραυγάζουν υπέρ χιλιάδων απολύσεων στο δημόσιο, όσοι οδήγησαν στην ανεργία και την ανέχεια, με την πολιτική τους, μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, ας μην υποκρίνονται. Θυμόμαστε τη σιωπή τους όταν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ απολύονταν ή έμεναν επί μήνες απλήρωτοι».

Π. Ρήγας: Ας κλείσουν τα κανάλια χωρίς άδεια
Με κυνικό τρόπο αντιμετώπισε το ενδεχόμενο να κλείσουν κανάλια και να μείνουν άνεργοι χιλιάδες δημοσιογράφοι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.
«Ας κλείσουν, αφού αυτό προβλέπει η νομοθεσία» είπε ο Παναγιώτης Ρήγας, προκαλώντας σοκ στους ακροατές.

Μετά την παρατήρηση του δημοσιογράου στο ραδιοφωνικό σταθμό Real ότι αν γίνει αυτό περίπου 2.000 τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι θα μείνουν άνεργοι, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του.
«Το ας κλείσουν το είπα με την ένοια ότι έτσι προβλέπεται από τον νόμο, όχι ότι το θέλω εγώ» διευκρίνισε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: «Δεν το λέω με χαρά εγώ, προβλέπεται από τη νομοθεσία...».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «τα κανάλια τα είχαν για να παίζουν πολιτικό παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μου λέει σήμερα προχωρήστε».
Bookmark and Share