Αιφνιδιαστική καρατόμηση κορυφαίων στελεχών υπεύθυνων για τα έσοδα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αιφνιδιαστική καρατόμηση κορυφαίων στελεχών υπεύθυνων για τα έσοδα

  • Η απομάκρυνση των δύο έγινε κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Απομακρύνονται - με αιφνιδιαστική απόφαση του ΓΓ. Εσόδων Γιώργου Πιτσική - από τις θέσεις τους ο διευθυντής του...Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) αλλά και ο υποδιευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απομάκρυνσή τους συνδέεται με τη μειωμένη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών στις οποίες ήταν επικεφαλής, καθώς οι δυο υπηρεσίες κατέγραψαν υστέρηση άνω του 50% σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί.

Κύκλοι της ΓΓΔΕ υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι τα δύο στελέχη δεν έπιασαν τους στόχους των εσόδων που είχαν τεθεί για τα δύο Κέντρα με αποτέλεσμα να μην εκπληρώνουν τα κριτήρια που είχαν τεθεί κατά την αξιολόγηση τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ΚΕΦΟΜΕΠ ο στόχος του 8μήνου για τα έσοδα ήταν 77,006 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκαν 41,796 εκατ.ευρώ (απόκλιση 45,7%). Στο Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ ο στόχος ήταν 276,116 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκαν 128,464 εκατ.ευρώ (απόκλιση 53,5%)
Bookmark and Share