Νέο σόου Πολάκη στην Βουλή με ...νεκροθάφτες και χαμένα κορμιά. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο σόου Πολάκη στην Βουλή με ...νεκροθάφτες και χαμένα κορμιά.

  • Μια ακόμα έκρηξη… του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σημειώθηκε στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ για την Υγεία.

Απαντώντας στην κριτική των... βουλευτών της ΔΗ.ΣΥ. ο αναπληρωτή υπουργός Παύλος Πολάκης και απευθυνόμενος πότε στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και πότε στον Βασίλη Κεγκέρογλου είπε «το ότι είμαι νεκροθάφτης της Υγείας θα το πουν οι ασθενείς και εσείς και η κυρία προώρως κάνατε «copy paste» τα δημοσιεύματα της ΠΟΕΔΗΝ θα σας πω με λένε νεκροθάφτη αυτοί που τους κόψαμε 5.800.000 ευρώ από την διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΛΠΝΟ…».

Στις αντιδράσεις των βουλευτών της ΔΗ.ΣΥ. για το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο κ. Παύλος Πολάκης τους είπε «γελοίοι είστε εσείς κ. Κεγκέρογλου γιατί και πριν με είπατε “γελοίο” και “χαμένο κορμί”. Kαι για να μην δημιουργηθεί θέμα δεν σας απάντησα… Όμως τώρα θα τα πούμε όλα όπως και για τα “μαύρα ταμεία ” που λέτε, να σας πως τι ήταν αυτά για να τελειώνει, είναι τα ποσά που κατέθεταν οι Σφακιανοί αντί στεφάνων στις κηδείες στο δήμο για να πληρώνεται ο γιατρός και οι νοσηλευτές στο κοινοτικό ιατρείο και να μην κλείσει, για να έχουν γιατρό… Με έχετε ψάξει όπου υπάρχει πάνω στη γη, και να συνεχίσετε, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα…»

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντιδράση των βουλευτών Εύης Χριστοφιλοπούλου και Βασίλη Κεγκέρογλου με τον δεύτερο να ξεκαθαρίζει πως «τον θεωρεί πολιτικό αναξιόπιστο και εδώ και καιρό δεν του απευθύνεται…» ενώ η πρώτη σημείωσε «σε συνθήκες δημοκρατίας καμία προσπάθεια Μαδουροποίησης δεν θα περάσει. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο λαός μας έχει στείλει εδώ και δεν μπορεί να λέει πως δεν μπορούμε να τον κρίνουμε… ο όρος πολιτικός νεκροθάφτης ήταν πολιτικός και παραμένει…»

Bookmark and Share