Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη ...και νέο χάος στους δρόμους της πόλης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη ...και νέο χάος στους δρόμους της πόλης

  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και την Πέμπτη  σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας».
  • Δυστυχώς όμως συμπίπτουν με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ οπότε αναμένεται για άλλη μια φορά ..κομφούζιο σε όλο το κέντρο της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 
-την Τρίτη 20-09-2016 και την Τετάρτη 21-09-2016 και κατά τις ώρες 09:00 έως 21:00: θα μεταφερθεί ο ποδηλατόδρομος που βρίσκεται επί του πεζοδρομίου της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Παύλου Μελά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Νίκης θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.
-Επίσης, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 μέχρι τις 21.00, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα το κέντρου της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρου Νίκης – Εθνικής Αμύνης – Αλεξάνδρου Σβώλου – Κεραμοπούλου – Ερμού – Βενιζέλου. Στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Ελευθερίου Βενιζέλου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.
Από τις παραπάνω ρυθμίσεις εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
Bookmark and Share