"Πράκτορας του Πούτιν" ο.. Τραμπ - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

"Πράκτορας του Πούτιν" ο.. Τραμπ

σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA!


Ο Michael Morell, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, χαρακτήρισε και... πάλι χθες τον Donald Trump, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, “ακούσιο πράκτορα” του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, στην εκπομπή του CNN “State of the Union”.

“Ο Putin θέλει να κερδίσει ο Trump με αφορμή το “ρομάντζο” που έχουμε δει μεταξύ των δύο αντρών. Ο Morell που είναι υποστηρικτής της Clinton χαρακτήρισε τον Putin “αγριάνθρωπο” και “νταή” τονίζοντας ότι, κατά τη δική του άποψη, ο Putin ήταν αυτός που βρισκόταν πίσω από την υποκλοπή και τη δημοσιοποίηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος. Υποστήριξε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει χρησιμοποιήσει παρόμοιες μεθόδους στις χώρες που βρίσκονται περιφερειακά της Ρωσίας, αλλά και στη Δυτική Ευρώπη, στο παρελθόν.

Ο ίδιος, έδωσε έμφαση στο σχόλιο του Trump, που χαρακτήρισε τον Putin “δυνατό ηγέτη,” αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ρωσία μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο της Κριμαίας, για να τονίσει ότι ο Trump έχει πέσει στην παγίδα του Putin.

“Ο Putin δεν πιστεύει ότι η Clinton θα είναι εύκολη με τη Ρωσία. Εκτιμά ότι θα είναι σκληρή με τη Ρωσία,” δήλωσε ο Morell που τονίζει ότι, κατά την εκτίμησή του, ο Putin δε μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ.

Τα σχόλια αυτά του Morell έγιναν μία ημέρα μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα “The Washington Post” επιστολής του ιδίου και του πρώην υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ με αρμοδιότητα στα θέματα κατασκοπείας, με την οποία ασκήθηκε κριτική στα θετικά σχόλια που έχει κάνει ο Trump για τον Putin. Οι δύο, τόνισαν στην επιστολή τους ότι: “δεν μπορείς να είναι αξιόπιστος αρχιστράτηγος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων όταν αποδέχεσαι τον Ρώσο πρόεδρο Putin”.