Καλαμάτα: Oι κάτοικοι ξέσπασαν εναντίον Τόσκα και Κωνσταντινέα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Καλαμάτα: Oι κάτοικοι ξέσπασαν εναντίον Τόσκα και Κωνσταντινέα

  • Αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων της Μεσσηνίας που είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες τους να χάνονται κάτω από τα ορμητικά νερά που «βούλιαξαν» την περιοχή, ήρθε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. 

Μαζί με τον...  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, ο υπουργός επισκέφθηκε σήμερα τις περιοχές που επλήγησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τη θεομηνία που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και στοίχησε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της «αυτοψίας» ωστόσο τόσο ο υπουργός όσο και ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος τα «άκουσαν» από τους Μεσσήνιους που εξέφρασαν με τον πιο έντονο τρόπο την απογοήτευση τους για τη μη υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιούνταν στην περιοχή.

Οι κάτοικοι του νομού που «χτυπήθηκε» από τις φονικές πλημμύρες ξέσπασαν κατά των στελεχών της κυβέρνησης ζητώντας εξηγήσεις για την ανακολουθία που διέπει τις υποσχέσεις και τις πράξεις της πολιτικής ηγεσίας που έχει ως αποτέλεσμα την καταγραφή τεράστιων υλικών ζημιών ακόμα και θανάτων -όπως τώρα- κάθε φορά που ο τόπος αφήνεται στο έλεος των ακραίων καιρικών συνθηκών.
Bookmark and Share