Σύροι αντάρτες βγάζουν selfie και... ανατινάζονται! [video] - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Σύροι αντάρτες βγάζουν selfie και... ανατινάζονται! [video]

http://greece-salonika.blogspot.com/2016/09/selfie-video.html
  • Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή που ένας σύρος αντάρτης πάει να βγάλει τον εαυτό του με τους συντρόφους του μια selfie αλλά το τηλέφωνο, το οποίο εικάζεται ότι είναι παγιδευμένο, ανατινάζεται.

Το βίντεο... η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί, δείχνει τα μέλη του Συριακού Απελευθερωτικού Στρατού να είναι συγκεντρωμένα μπροστά από μια κάμερα. Οι οκτώ άνδρες κάθονται μπροστά από μια σημαία και τραγουδούν σε ένα μικρόφωνο, με δύο τουφέκια στημένα μπροστά τους. Το 30 δευτερολέπτων κλιπ δείχνει έναν από τους άνδρες να παίρνει ένα τηλέφωνο και κρατώντας το πάει να βγάλει μια φωτογραφία τον εαυτό του και τους άλλους αντάρτες.

Τη στιγμή που πατάει, όμως, το κουμπί, ανατινάζεται ολόκληρο το δωμάτιο. Σε δευτερόλεπτα παντού γεμίζει καπνός και σκόνη, ενώ κάποιοι ακούγονται να φωνάζουν «Allahu Akbar» - που σημαίνει «ο Θεός είναι μεγάλος»- τη στιγμή που προσπαθούν να σωθούν και να βοηθήσουν τους συντρόφους τους.
Όταν καθαρίζει η σκόνη, η κάμερα έχει γυρίσει από την έκρηξη και δείχνει προς επάνω, έναν ανεμιστήρα οροφής. Όπως, πάντως, αναφέρει η βρετανική Daily Mail, το γεγονός ότι η κάμερα που κατέγραψε το γεγονός δεν καταστράφηκε και ότι οι άλλοι άνδρες φαίνεται να μην τραυματίστηκαν, δείχνει ότι μάλλον η βόμβα ήταν μικρής εμβέλειας σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιούν οι αντάρτες και οι τζιχαντιστές.
Bookmark and Share