Τσίπρας 2015: Με τη δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους μήνες.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρας 2015: Με τη δραχμή θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους μήνες..

  • Αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015 γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της ΛΑΕ στην Καλαμάτα, ο Θανάσης Πετράκος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία.

Όπως είπε επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι...δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;» προσθέτοντας «Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».

Χαρακτήρισε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα ένα φοβισμένο ηγέτη, ενώ στις αναφορές του περί θριάμβου στο δημοψήφισμα, ο κ. Πετράκος τον κατηγόρησε ότι περιπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών που με 62% αποφάσισαν να πουν όχι στα μνημόνια, κι αυτός, καταπατώντας τη λαϊκή βούληση, το μετέτρεψε στο 3ο μνημόνιο, που ξεπούλησε την περιουσία της χώρας.
Bookmark and Share