Ρόδος: Σύλληψη 60χρονου για αποπλάνηση ...ακόμη και της κόρης του. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Ρόδος: Σύλληψη 60χρονου για αποπλάνηση ...ακόμη και της κόρης του.


  • Στη σύλληψη 60χρονου για αποπλάνηση ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και τις ίδιας του της κόρης, προχώρησε η Αστυνομία στη Ρόδο. 

Πρόκειται για... Άγγλο, που διέμενε στο νησί και δεν εμφανίστηκε την Τετάρτης ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την άμεση σύλληψή του.
Ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει προβεί σε σεξουαλική πράξη και με το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στη Ρόδο, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ, η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat», όπου και είχε αναφερθεί στα όσα διέπραξε στην Αγγλία τα προηγούμενα χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στο χωριό Καλυθιές όπου διέμενε, και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.
Τα ευρήματα στάλθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα, τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία.
Επίσης, βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις, τα οποία και φέρεται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.
Bookmark and Share