«Γιούχαραν» τον πρόεδρο του ΣτΕ: «Είστε πουλημένοι, κάνετε συναλλαγές για εσάς» του φώναζαν! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

«Γιούχαραν» τον πρόεδρο του ΣτΕ: «Είστε πουλημένοι, κάνετε συναλλαγές για εσάς» του φώναζαν!

  • Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε ανάλογη απαξίωση τόσο σημαντικών θεσμών όπως το Συμβούλιο της Επικρατείας.
  • Στα μάτια των περισσοτέρων πολιτών η Δικαιοσύνη -δυστυχώς- έχει ξεπέσει σε επίπεδα που κανείς δεν θα φανταζόταν μέχρι και μερικούς μήνες νωρίτερα

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα... με το iefimerida, λίγο μετά τις 9:00 το πρωί ο κ.Σακελλαρίου περπατούσε σε κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι κοντά στην πλατεία. Οταν έγινε αντιληπτός από πολίτες που βρίσκονταν στο δρόμο και τις καφετέριες, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες.
«Ντροπή σου», «είστε πουλημένοι», «κάνετε συναλλαγές για εσάς», «κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και τίποτα άλλο». Τελικά ο κ.Σακελλαρίου αποχώρησε από το σημείο, τα πνεύματα ηρέμησαν και το περιστατικό έληξε.
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Σακελλαρίου έχει βρεθεί της τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την απόφασή του να αναβάλει την εκδίκαση στο ΣτΕ της συνταγματικότητας ή αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Ωστόσο η οργή των πολιτών φαίνεται ότι ξεχείλισε μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν οι ανώτεροι δικαστικοί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον τελευταίο να τους υπόσχεται ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί των δικαστικών.
Bookmark and Share