Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο πρόσφυγες έξω από δομή φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο πρόσφυγες έξω από δομή φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

  • Oι πρώτες πληροφορίες λένε πως ΄πρόκειται για μια μητέρα και το παιδί της
  • Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή γύρω από το κέντρο φιλοξενίας.
  • Εξοργισμένοι πρόσφυγες πυρπόλησαν το αμάξι και επιτέθηκαν στον οδηγό που κατέφυγε στο αστυνομικό φυλάκιο του κέντρου
Μία γυναίκα και ένα παιδί -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί της- οι οποίοι διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους όταν...παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, έξω από το Κέντρο.

Ανήλικος είναι και ο τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, καθώς επικρατεί ένταση. Πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού που παρέσυρε τους πρόσφυγες. Υπό κράτηση τελεί ο οδηγός.

Η Πυροσσβεστική επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, όπως και κάποιοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά τα οχήματά της δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν ακόμη.

Νωρίτερα, οι πρόσφυγες εξαγριωμένοι από το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες κυνήγησαν τον οδηγό ο οποίος βρήκε καταφύγιο στο αστυνομικό φυλάκιο.