Ιερώνυμος: Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ιερώνυμος: Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας


  • «Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε. Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία στον κόσμο. Ήμουν στη Νέα Ιωνία και ο κόσμος με ρωτούσε τι γίνεται»


Σε θερμό κλίμα έγινε η...  συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος με τον πρωθυπουργό κατά την είσοδο του πρώτου στην αίθουσα της Ολομέλειας, με αφορμή την τελετή αγιασμού της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ακολούθησε η τελετή αγιασμού, με τον κ. Ιερώνυμο στο σύντομο μήνυμά του απευθυνόμενος προς τους βουλευτές να λέει: «Ευχόμαστε καλή δύναμη, πολλή φρόνηση και σύνεση σε ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε».

Στη συνέχεια, αποχωρώντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είχε ακόμη ένα σύντομο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό.

Ιερώνυμος σε Βούτση: Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας

Προηγήθηκε επίσκεψη του κ. Ιερώνυμου στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και ολιγόλεπτη συνάντηση, όπου ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε λιγότερες πικρίες, σύνεση και όχι βιαστικά βήματα.

«Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε. Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία στον κόσμο. Ήμουν στη Νέα Ιωνία και ο κόσμος με ρωτούσε τι γίνεται», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

«Είμαστε όλοι στο ίδιο κλαρί. Συναποτελούμε ένα δέντρο με βαθιές ρίζες. Είμαστε έκθετοι στις διεθνείς συγκυρίες. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ζήσουνε με λιγότερες προσδοκίες», απάντησε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής.