Αποκλειστικό: Αυτό θα είναι το όνομα του νέου τηλεοπτικού σταθμού του Β.Μαρινάκη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αποκλειστικό: Αυτό θα είναι το όνομα του νέου τηλεοπτικού σταθμού του Β.Μαρινάκη.

  • Mε γρήγορους ρυθμούς προχωράει ο εφοπλιστής Μαρινάκης τη στελέχωση του τηλεοπτικού σταθμού που ετοιμάζει ως νέος κάτοχος άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.
  • Αποκλειστική πληροφορία του Greece Salonika για το όνομα του νέου τηλεοπτικού σταθμού.


Το όνομα που θα φέρει ο νέος τηλεοπτικός σταθμός σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του Greece-Salonika.blogspot από πηγές πολύ κοντά στον κ.Μαρινάκη, θα είναι... "Οne".
Η εταιρεία Alter Ego την οποία έχει συστήσει για το λόγο αυτό ο επιχειρηματίας,έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασίες με πολύπειρους επαγγελματίες απ΄το χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης,κυρίως δε με πρώην στελέχη του Mega και του Skai.Ως τώρα σίγουροι για τη στελέχωση του One Channel είναι μεγάλα ονόματα διαφόρων κλάδων όπως Ν.Στραβελάκης,Δ.Μιχαλέλης,E.Κουτσαφτάκη,Ε.Κατραβά,Λ.Ξενόπουλος, κ.α.
Την ίδια ώρα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι κινήσεις που απαιτούνται για την εμπορική κατοχύρωση του ονόματος σε όλα τα επίπεδα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις πάντως καθυστερούν καθώς εκρεμμεί η απόφαση του ΣτΕ η οποία αναμένεται -αφού εκδικαστεί τελικώς η υπόθεση- στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.


Greece-Salonika.blogspot




Bookmark and Share