Ρ.Χέιστινγκς: "Το μέλλον στην ψυχαγωγία μπορεί να ’ναι τα… ναρκωτικά" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ρ.Χέιστινγκς: "Το μέλλον στην ψυχαγωγία μπορεί να ’ναι τα… ναρκωτικά"

  • Η Netflix είναι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες αμερικανικές εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο, και το πέτυχε αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους ικανοποίησης του κοινού της.Ίσως όμως ο διευθύνων σύμβουλός της Ριντ Χέιστινγκς το παράκανε…

Σε ζωντανή συνέντευξή του στο κανάλι της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal ο Χέιστινγκς δήλωσε ότι... στις πρώτες ημέρες της εταιρεία έγλειφαν φακέλους για αποστολές DVD μέσω ταχυδρομείου, σιγά-σιγά στράφηκαν στο streaming, και στη συνέχεια άρχισαν να παράγουν το δικό τους περιεχόμενο όταν δεν μπορούσαν να πάρουν ό,τι ήθελαν από τα στούντιο. «Τι επιφυλάσσει λοιπόν το μέλλον στην ψυχαγωγία;» ήταν η εύλογη ερώτηση του δημοσιογράφου της WSJ. «Θα μπορούσε να είναι η εικονική ή η επαυξημένη πραγματικότητα, θα μπορούσαν να είναι τα ψηφιακά παιχνίδια, ή η απάντηση θα μπορούσε να είναι ‘‘φαρμακολογική’’» απάντησε αυτός.

Όταν ο δημοσιογράφος πίεσε τον «ισχυρό άνδρα» της Netflix να γίνει πιο συγκεκριμένος, αυτός έκανε αυθόρμητα λόγο για «ψυχαγωγικά ναρκωτικά», προσθέτοντας ότι «σε είκοσι ή πενήντα χρόνια μπορεί να λαμβάνουμε ένα εξατομικευμένο μπλε χάπι, να έχουμε παραισθήσεις ‘’με ένα διασκεδαστικό τρόπο’’, και στη συνέχεια να παίρνουμε ένα λευκό χάπι για να επιστρέφουμε στην πραγματικότητα… Είναι κάτι απολύτως εφικτό».
«Αν η πηγή της ανθρώπινης ψυχαγωγίας σε τριάντα ή σαράντα χρόνια είναι φαρμακολογική τότες θα έχουμε (σ.σ ως εταιρεία) πραγματικό πρόβλημα» δήλωσε δε, θυμίζοντας κάτι από… Matrix.
Bookmark and Share