«Χιονοστιβάδα» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βαραίνει τον Τραμπ. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

«Χιονοστιβάδα» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βαραίνει τον Τραμπ.

  • «Χιονοστιβάδα» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βαραίνει τον Τραμπ.


Τουλάχιστον δέκα γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, για σεξουαλική παρενόχληση σε... διαφορετικά περιστατικά από τη δεκαετία του '80, μέχρι το 2007 σύμφωνα με αναφορές διαφορετικών ΜΜΕ.
Από την πλευρά του, ο Τραμπ διαψεύδει τις καταγγελίες αυτές υποστηρίζοντας ότι είναι “συνολικά ψεύτικες,” ενώ υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεων, μετά τις εκλογές.
“Νομίζει ότι επειδή το στόμα του, είναι γεμάτο από αρωματικές καραμέλες (Tic Tacs) μπορεί να παρενοχλήσει σεξουαλικά οποιαδήποτε γυναίκα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν. Λοιπόν έχω νέα για σένα Ντόναλντ Τραμπ. Οι γυναίκες αντιπαθούν τύπους όπως εσύ,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ουόρεν, Γερουσιαστής της Μασαχουσέτης.
Το σχόλιο αυτό της Γουόρεν αναφέρονταν στο γνωστό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το 2005, με τον Τραμπ να υπερηφανεύεται για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονταν στις γυναίκες.
Η γερουσιαστής αναφέρθηκε επίσης, στην κίνηση του Τραμπ να χαρακτηρίσει την Κλίντον ως μια “μοχθηρή γυναίκα” στη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης που είχαν οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι, προκαλώντας εντονότατα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
“Κατάλαβε το, Ντόναλντ, οι μοχθηρές γυναίκες είναι σκληρές. Είναι έξυπνες κι επίσης, ψηφίζουν. Στις 8 Νοεμβρίου, εμείς, οι μοχθηρές γυναίκες θα κινητοποιηθούμε μοχθηρά, προκειμένου να ψηφίσουμε και να σε βγάλουμε από τη ζωή μας, για πάντα,” δήλωσε σαρκαστικά η Ουόρεν.
Από την πλευρά της, η Κλίντον σχολίασε θετικά την κινητοποίηση της Ουόρεν κατά του Τραμπ. “Επιτίθεται στον Τραμπ με τέτοια ευστοχία, όσο κανείς άλλος,” σχολίασε η Κλίντον.