Π.Ψωμιάδης: Ψάχνω μια ...δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Π.Ψωμιάδης: Ψάχνω μια ...δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα.


  • "Είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος. Ψάχνω μια δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα."

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, μετά την... Type Your Post Summary Hereαθαίρεση του από το πολιτικό αξίωμα και τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας της γνωστής υπόθεσης με τα «45άρια» - όπως συνηθίζεται να λέγεται αυτή που αφορούσε τον χειρισμό έργων προϋπολογισμού μέχρι 45.000 ευρώ- δηλώνει στην εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" πως έχει καταστραφεί οικονομικά και εξομολογείται πως δυσκολεύεται αρκετά να ανταπεξέλθει στα έξοδα και τις ανάγκες της οικογένειάς του.

Τα δικαστικά έξοδα ανέρχονται σε 300.000 ευρώ ενώ, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το «φέσι» που του έχει αφήσει ο συνέταιρός του στις επιχειρήσεις του αγγίζει τις 400.000 ευρώ.

«Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο. Επειδή μάλλον ενοχλούσε η φωνή μου. Σε όλα τα δικαστήρια μέχρι σήμερα έχω αθωωθεί. Εκκρεμεί άλλο ένα. Από τη Νομαρχία δεν έλειπε ούτε ένα ευρώ. Βέβαια, όλες αυτές οι δικαστικές διαμάχες έχουν έξοδα. Τα δικά μου έφτασαν τις 300.000 ευρώ», λέει -μεταξύ άλλων- ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος ρίχνει τα βέλη του ευθέως και χωρίς περιστροφές στον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά», αναφέρει και συμπληρώνει: «Βέβαια, είχα και έναν συνεταίρο, ο οποίος με έβαλε και υπέγραφα και μετά εξαφανίστηκε. Είχαμε franchise τρία ζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη, τα οποία τα πουλήσαμε, για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία».