"Kράζεις.. θαυμάζεις" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

"Kράζεις.. θαυμάζεις"

  • Eίναι πραγματικά αστείο να βλέπεις πως ενώ σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας αναδημοσίευσαν αμάσητη τη χθεσινή "πατάτα" του ΑΠΕ με τις δηλώσεις του Ερντογάν (στο Greece-Salonika πάντως δεν δημοσιεύθηκε ποτέ) χωρίς καν να ψάξουν λίγο παραπάνω το θέμα,
    αμέσως μετά τα ίδια ΜΜΕ προχώρησαν σε λυσσώδη επίθεση εναντίον του ΑΠΕ αλλά και του δημοσιογράφου-ανταποκριτή στην Τουρκιά ,ο οποίος θυμίζουμε ότι ήδη απολύθηκε.
  • Το ΑΠΕ, ο ...Μαρινάκης και η μπανανόφλουδα!


Μην βιάζεστε. Δεν αγοράζει ο Μαρινάκης το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η αναφορά του ονόματος του κ. Μαρινάκη, σε... 

Type Your Post Summary Here ένα άρθρο που αφορά το ΑΠΕ, συνδέεται με το χθεσινό τηλεγράφημα του Πρακτορείου για τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν το οποίο αναδημοσιεύθηκε από -σχεδόν- ΟΛΑ τα ΜΜΕ της χώρας, ενώ σε αυτό βασίστηκε ακόμη και το υπουργείο Εξωτερικών(!) για να "απαντήσει" στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.

Φυσικά, τόσο το ΑΠΕ, όσο και ο δημοσιογράφος (η σύμβαση του οποίου με το Πρακτορείο διακόπηκε) έκαναν μια – δημοσιογραφική - γκάφα, αλλά στο τέλος της ημέρας οι περισσότεροι κάποια στιγμή έχουν πατήσει μπανανόφλουδα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η "επίθεση" που δέχθηκε το ΑΠΕ και ο δημοσιογράφος του (ο οποίος θυμίζουμε ότι απομακρύνθηκε) από τα ΜΜΕ που αναδημοσίευσαν την είδηση.
Πρόκειται για τα ίδια Μέσα που την εβδομάδα της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών (εδώ "κολλάει" ο Μαρινάκης) έγραφαν ότι την πρώτη άδεια την έλαβε η εταιρεία του κ. Μαρινάκη. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει...
Bookmark and Share