Reuters: Έχει χαθεί η υπομονή με την Ελλάδα λέει αξιωματούχος της ευρωζώνης.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Reuters: Έχει χαθεί η υπομονή με την Ελλάδα λέει αξιωματούχος της ευρωζώνης..

  • Γιούρογκρουπ τη Δευτέρα και λύση στο θέμα του Υπερταμείου των ιδιωτικοποιήσεων βλέπουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι με δηλώσεις τους στο Reuters ωστόσο στέλνουν και μήνυμα στην Αθήνα για επίσπευση των αποφάσεων καθώς όπως μεταδίδει το πρακτορείο ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε πως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών που μετέχουν στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα.

Ο ένας απο τους δυο...αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται εκτιμά ως πιθανό στη συνεδρίαση της Δευτέρας να υπάρξει έγκριση για ολόκληρη τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ εντούτοις προσθέτει: Οι περισσότεροι υπουργοί στο Eurogroup έχουν χάσει την υπομονή τους με την Ελλάδα και συνεχίζουν να πιέζουν γιατί πιστεύουν ότι η Ελλάδα κάνει πράγματα μόνο υπό πίεση. Αν δεν είναι έτοιμα όλα, τότε θα περιμένουν».

Σύμφωνα με τον έναν από τους δύο αξιωματούχους που μίλησε στο Reuters από την Ουάσινγκτον όπου διεξάγεται η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ το θέμα που δεν έχει κλείσει αφορά το υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων.

AdTech Ad
«Είναι πιθανό αυτό να έχει λυθεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας», αναφέρει. «Μπορεί να πάρουν 1,7 δισ. ευρώ τη Δευτέρα αλλά μπορεί τελικά να πάρουν και το σύνολο των 2,8 δισ. ευρώ".
Bookmark and Share