Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο Μενίδι - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο Μενίδι

  • Συμπλοκές εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με ρίψη πετρών, καπνογόνων αλλά και οδομαχίες.
  • Ως αποτέλεσμα, δύο άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας με μαχαίρι.
  • Η αστυνομία προχώρησε σε 9 συλλήψεις.

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν κράνη, σιδερογροθιές, καπνογόνα, ρόπαλα, μολότοφ, μαχαίρια και φωτοβολίδες.Όλα.. ξεκίνησαν περί τις 5.45, π.μ..

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 μοτοσικλέτες στις οποίες φέρονται να επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού, κινήθηκαν προς την αερογέφυρα Καραμανλή Μενιδίου, όπου εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο από Θεσσαλονίκη, το οποίο μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι επιβάτες των δικύκλων άρχισαν να πετούν πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς το τρένο. Τότε, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιχείρησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συρμό, προκειμένου να «απαντήσουν» στους οπαδούς της έτερης ομάδας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάγκασαν το μηχανοδηγό να σταματήσει το τρένο και κατέβηκαν τρέχοντας εναντίον των μοτοσυκλετιστών!Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε τρομερή συμπλοκή στην οποία χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και μολότοφ!
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού -που δεν περίμεναν τέτοια απάντηση- τράπηκαν σε φυγή στη γύρω περιοχή...

Εγιναν εννέα συλλήψεις και κατασχέθηκαν 50 κράνη, ρόπαλα, σιδηρογροθιές, μολότοφ, καπνογόνα και κροτίδες. Δυο οπαδοί τραυματισμένοι διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο,ο ένας εκ των οποίων οπαδός του Ολυμπικαού τραυματισμένος από μαχαίρι.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την επέμβαση της αστυνομίας. Από το περιστατικό - πέραν των τραυματισμών- κάηκαν τουλάχιστον δύο δίκυκλα και προκλήθηκαν φθορές στα τζάμια της αμαξοστοιχίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην επιχείρηση που συμμετείχαν η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης και η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, προχώρησε σε 9 συλλήψεις ενώ κατασχέθηκαν κράνη, σιδερογροθιές, καπνογόνα, ρόπαλα, μολότοφ, μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Αθλητικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξίδευαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.
Bookmark and Share