Ισπανική τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σπίτι στο Περιστέρι! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ισπανική τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σπίτι στο Περιστέρι!

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά πλειστηριασμού που επρόκειτο να λάβει χώρα στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, στις 16:00, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα.

Ο πλειστηριασμός αφορά σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει..χρέη σε ισπανική τράπεζα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newsbeast.gr, πρόκειται για τη Union de Creditos Inmobiliarios, η οποία βρίσκεται πίσω από τους πλειστηριασμούς στην Ισπανία.
«Ιδιαίτερο βάρος και σημασία δίνεται αυτήν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου.
Αποτελεί ντροπή και όνειδος ότι στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 16) προσέρχεται η Ισπανική τράπεζα Union Creditos Inmobiliarios, η οποία διαθέτει και αντίστοιχο fund, προκειμένου να βγάλει στο σφυρί κατοικία 77 τετραγωνικών μέτρων!
Ισπανική τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό σπίτι στο Περιστέρι!
Όλοι οι Περιστεριώτες/τισσες, και όχι μόνο, καλούνται να δώσουν την αγωνιστική παρουσία τους την Τετάρτη (2/11) στο Ειρηνοδικείο της πόλης τους στις 3μμ για να απαντήσουν με τον πρέποντα τρόπο στην "Ισπανική" ληστεία και να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό», αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα της Επιτροπής Δράσης Περιστερίου.
«Οι πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν και θα σταματήσουν» δήλωσε ο γραμματέας ττου Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος παραβρέθηκε στην κινητοποίηση.
Ο ίδιος έκανε λόγο για "κοράκια" «κάθε μορφής και κάθε είδους» που θέλουν ν' αρπάξουν τα σπίτια και τη λαϊκή περιουσία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Bookmark and Share