Πλησιάζει ο ανασχηματισμός.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Πλησιάζει ο ανασχηματισμός..

  • Θέμα λίγων ημερών είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανασχηματισμος είναι προ των πυλών και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή.

Δημοσίευμα της.. iefimerida, αναφέρει πως την πόρτα της εξόδου θα δουν ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

Στη θέση του παραμένει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης καθώς επίσης και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ αμετακίνητοι φαίνεται να έιναι οι κ.κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης. Την ίδια τύχη θα έχουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, καθώς και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Φυσικά αμετακίνητος από τη θέση του θα μείνει και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ο οποίος απολαμβάνει την πλήρη στήριξη Τσίπρα παρά το "φιάσκο" των τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Σταθάκης αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Ναυτιλίας.

Παράλληλα, σε νέα θέση θα βρεθεί η Όλγα Γεροβασιλή με τον νυν διευθυντή του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τζανακόπουλο, να αναλαμβάνει καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου.

Την ίδια ώρα, με δύο Προεδρικά Διατάγματα που φέρουν την υπογραφή του πρωθυπουργού συστήνονται τα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ψηφιακής Πολιτικής, Ενέργειας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Τουρισμού (Διαβάστε αναλυτικά...).
Bookmark and Share