"Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα" λέει ο εμίρης του Κατάρ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

"Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα" λέει ο εμίρης του Κατάρ

Tα μαζεύει και φεύγει ο Εμίρης μετά την ...ανελέητης ανοησίας αντιμετώπισή του απ'το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
O εμίρης του Κατάρ απορεί "πώς μια τόσο φτωχή χώρα αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει".Παράλληλα, προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει στο εξής σε ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν έργα στο Κατάρ, όπου δραστηριοποιούνται ήδη 180 όμιλοι με χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους...

Ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι απορεί "πώς μια τόσο φτωχή χώρα αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει" και προειδοποιεί ότι δεν θα...επιτρέψει στο εξής σε ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν έργα στο Κατάρ.


Την οργισμένη αντίδραση από τον εμίρη του Κατάρ Αλ Θάνι και την επίθεσή του κατά του ελληνικού Δημοσίου μετά το "μπλόκο" στα επιχειρηματικά του σχέδια σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Οξυά αποκαλύπτει την Κυριακή η Realnews.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εμίρης του Κατάρ απορεί "πώς μια τόσο φτωχή χώρα αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει".

Παράλληλα, προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέψει στο εξής σε ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν έργα στο Κατάρ, όπου δραστηριοποιούνται ήδη 180 όμιλοι με χιλιάδες Ελληνες εργαζόμενους.

Επίσης, δηλώνει έτοιμος να μεταφέρει επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα σε άλλες χώρες.

Bookmark and Share